Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Ο Jim Rickard είναι Διευθυντικό στέλεχος για Πληροροφορίες Αγοράς (Market Intelligence) της Market Intelligence at Omnis, Inc.
Στην ερώτηση για το αν η κρίση στην Ελλάδα είναι διαχειρίσιμη (4:15 του Video) απαντά ΝΑΙ, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει ένα "Μυστικό Όπλο".
Έχει πάνω 100 τόνους χρυσού και θα μπορούσε να εκδώσει 7ετη ομόλογα με 3-4 % στην Κίνα και στην συνέχεια σαν ανταποδοτική κίνηση, η Κίνα θα μπορούσε να αγοράσει 10 τόνους χρυσού από την Ελλάδα σε πολύ καλή τιμή....
Επίσης η Ελλάδα θα πρέπει να επιδιώξει νέες θέσεις εργασίας, μείωση φόρων, απλοποίηση διαδικασιών για προσέλκυση επενδύσεων και αξιοποίηση των υποδομών της.

Οργή στην κοινωνία της Ναυπάκτου.Αφήσαν ελεύθερο,κλέφτη λαθρομετανάστη που χτύπησε θανάσιμα και εγκατέλειψε 12χρονο.

Ελεύθερος με ποινή "πρόκληση" (ελεύθερος) για την εγκατάλειψη, είναι ο αλλοδαπός οδηγός, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, τραυμάτισε σοβαρά ένα 12χρονο και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Την ίδια στιγμή ο μικρός ποδηλάτης δίνει δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μέσα στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης του Νοσοκομείου του Ρίου. Ο μικρός Ναυπάκτιος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν κάνοντας ποδήλατο στην παραλία της Ψανής τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο του ο αλλοδαπός και τον εγκατέλειψε. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου η κατάσταση του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον οδηγό και τον συνεπιβάτη, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 25 ετών. Κατά την προσαγωγή τους διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, ενώ ο ένας βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης 18 Μαΐου μεταφέρθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον εισαγγελέα του Μεσολογγίου με τις βαριές κατηγορίες του τροχαίου με εγκατάλειψη του θύματος και της κλοπής. Στον οδηγό του αυτοκινήτου για το αδίκημα της εγκατάλειψης επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, αλλά άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για το αδίκημα της κλοπής, θα οριστεί δικάσιμος. Για τον συνοδηγό που διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η άδεια παραμονής του στη χώρα, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και συνεχίζει να κρατείται μέχρι να απελαθεί.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του ΚΩΛΟΥ.
Τώρα αν πάρει τον νόμο στα χέρια του ο ΠΑΤΕΡΑΣ θα φταίει αυτός???


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/ στις 10:22 μ.μ.