Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....



Η Pravda με πρόσφατο δημοσίευμά της αποκαλύπτει ανακοίνωση του ερευνητικού προγράμματος SETI σχετικά με τρία γιγαντιαία ΑΤΙΑ που διαγράφουν πορεία προς τη Γη.
Το μεγαλύτερο από αυτά είναι πλάτους 240 χιλιομέτρων. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται πέριξ της τροχιάς του Πλούτωνα και εντοπίστηκαν από το HAARP.
Σύμφωνα με τους επιστημονες του SETI πρόκειται για εξωγήινα διαστημόπλοια, τα οποία θα γίνουν ορατά από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα αγγίξουν την τροχιά του Άρεως. Η Αμερικανική κυβέρνηση σύμφωνα με τις αναφορές είναι ενημερωμένη σχετικά με το επερχόμενο γεγονός. Τα διαστημόπλοια θα φτάσουν στην Γη το Δεκέμβριο του 2012! Έως τότε έχουμε χρόνο να διαπιστώσουμε για ποιό λόγο δημοσίευμα τόσο αξιόπιστης εφημερίδος παραμένει ασχολίαστο από τον διεθνή τύπο. Το χαρακτηρισμένο "ανεξάρτητο" πρόγραμμα SETI δεν έχει (ακόμη) διαψεύσει ,μα μήτε επιβεβαιώνει τα ανωτέρω. Οφείλουμε να αναφέρουμε το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις pyles περί φάρσας. Η NASA τηρεί σιγή ιχθύος ενώ τα ΜΜΕ ποιούν την νήσσαν ή απλά αναδημοσιεύουν τα γραφόμενα της Pravda.

Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα η επέμβαση στη Λιβύη?



Επέμβαση στη Λιβύη

Φυσικά και η Ελλάδα δε μπορεί να πει όχι! Δεν θα μπω στον κόπο αυτή τη στιγμή να μιλήσω για το αν είναι ηθικό ή όχι η Ελλάδα να επεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις μια άλλης χώρας, αλλά θα ασχοληθώ με το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης. Τη στιγμή λοιπόν που είμαστε χρεωμένοι μέχρι το λαιμό η χώρα μας είναι αναγκασμένη να συμμετέχει στη διεθνή επέμβαση στη Λιβύη!

Δυστυχώς δεν είμαι ειδική στους πολεμικούς εξοπλισμούς και το πόσο κοστίζει ο ανεφοδιασμός τους, ωστέ να είμαι σε θέση να κάνω έναν πρόχειρό έστω υπολογισμό του κόστους αυτής της συμμετοχής, είναι οφθαλμοφανές όμως πως θα είναι υπέρογκο! Και βέβαια δε μπορούσαμε να πούμε όχι! Πάντοτε ακολουθούμε τα θέλω εκείνων. Ποτέ δεν καταφέραμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας εσωτερικά ζητήματα και μόνο και ήμασταν ένα πειραματόζωο και οργανό των ξένων δυνάμεων. Τι φταίει; Σίγουρα σε αυτό το ερώτημα δεν είναι εύκολο να απαντήσει κανείς… Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση; Εύκολα μπορούμε να κάνουμε εικασίες πως θα μπορούσαμε να προβούμε σε κάποια βήματα, σίγουρα όμως κανείς δε θα ήταν διατεθειμένος να τα ακολουθήσει! Η χωρά μας είναι καταδικασμένη; Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!