Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΙΝΚΑ) - ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"


Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων τουΑνθρώπου..."


ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE

Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432όρ. 5ος

τηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711

email: inka - http://www.inka.gr/

40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10

Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :
1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη, η οποία μάλιστα δεν έγινε δεκτή στην Αγγλία, λόγω μεγάλου και άσκοπου κόστους και των αντιδράσεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.Αυτή η κάρτα προγραμματίζουν να ενημερώνεται με κάθε αλλαγή στην οικονομική κατάσταση (ακίνητα, κινητές αξίες, λογαριασμοί, οφειλές), οικογενειακή κατάσταση, κατάσταση υγείας (φάρμακα, εισαγωγές σε νοσοκομεία, κληρονομικό ιστορικό), μετακινήσεις ταξίδια κτλ.Όλα τα προηγούμενα θα εμφανίζονται σε «ενιαία οθόνη». Αναφέρουν ότι ο ίδιος κάτοχος «θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του από το Διαδίκτυο» - λες και δεν τα ξέρει. Θα έχει όμως και το κράτος πρόσβαση και μάλιστα σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται. Εννοείται ότι πρόσβαση θα «αποκτήσουν» όλοι οι μεγάλοι προμηθευτές (πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία «εύρεσης εργασίας», ενοικίασης εργαζομένων, εισπρακτικές . ) και βέβαια οι χάκερς.Είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι και θα είναι πάντα διάτρητο. φυτίλια συννεφάκια.2ο Θέλει να επιβάλλει υποχρεωτικά σε όλες τις συναλλαγές την «κάρτα των συναλλαγών», που και αυτή έχει χαρακτηριστεί Χαφιές του Καταναλωτή, και αυτή δεν έγινε δεκτή ούτε καν από τον αρμόδιο επίτροπο της φορολογίας της ΕΕ.Τη δεύτερη κάρτα επιδιώκουν να την έχει συνέχεια ο καταναλωτής (από ποια μέχρι ποια ηλικία άραγε;) για να καταγράφεται η κάθε συναλλαγή: το προϊόν ή η υπηρεσία, ο χρόνος και η χρηματική της αξία. Είναι προφανές ότι με αυτό τον τρόπο, και επειδή κάθε προϊόν διαθέτει μπαρ-κοντ -με μία αναγωγή στα προϊόντα που αγοράζει- θα είναι γνωστά τα πάντα ανεξαιρέτως, για τον πολίτη - καταναλωτή: Οι συνήθειές του, τα πιστεύω του, η σεξουαλική του ζωή . η υγεία του κλπ.Με αυτές τις υποχρεωτικές κάρτες ουσιαστικά δρομολογούν να καταργηθεί το Τραπεζικό Απόρρητο, το Ιατρικό Απόρρητο, και γενικά κάθε είδους απόρρητο στην ιδιωτική ζωή, θα ενοποιηθούν όλοι οι αριθμοί (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κτλ ) και θα μετατραπεί ο πολίτης σε έναν ανθρωποαριθμό.

Το ΙΝΚΑ δηλώνει κάθετα ότι δεν θα δεχτεί τον Μεγάλο Αδελφό, δεν έχει να διαπραγματευτεί και να διαβουλευτεί την αξιοπρέπεια του πολίτη - καταναλωτή και καταδικάζει απερίφραστα τα προτεινόμενα μέτρα.Καλεί όλες οργανώσεις πολιτών, τους συνδικαλιστικούς και τους επιστημονικούς φορείς και όλα τα πολιτικά κόμματα για να μην περάσει το φακέλωμα.Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΦΤΩΧΙΑ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.ΥΓ: Το Διαδίκτυο είναι χρήσιμο αλλού και όχι για φακέλωμα. Το ΙΝΚΑ έχει υποδείξει και πώς θα καταπολεμηθεί η Γραφειοκρατία και πώς θα εντοπιστούν οι φοροφυγάδες, που άλλωστε είναι γνωστοί. Τα επιχειρήματα αυτά είναι κουκούλες προσχήματα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!


Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

Σεπτεμβρίου 3, 2010


Δεχθήκαμε πριν λίγη ώρα πλήθος εξοργισμένων τηλεφωνημάτων και σπεύσαμε στο Δημαρχείο Αθηνών. Φτάσαμε την στιγμή που, έχοντας μόλις κατεβάσει την τουρκική σημαία, ύψωναν την ολυμπιακή – υπό την προστασία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες περαστικών, ο δήμαρχος Αθηναίων συμμορφώθηκε με το κοινό αίσθημα των Ελλήνων. Είχε σπεύσει να υψώσει την τουρκική ημισέληνο δίπλα στην σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προς τιμήν κάποιων επισκεπτών από την Τουρκία.
Στην φωτογραφία ο δημοτικός υπάλληλος, που στην βιασύνη του να κρύψει την προσβολή από την δημοσιοποίησή της, μάζεψε άρον-άρον την ημισέληνο και έτρεξε εντός του κτιρίου.


Υ.Γ Είναι λιγο μπαγιάτικο αλλά εγώ δεν το είχα ακούσει κ ίσος ούτε κ εσείς.


πηγή:xryshaygh

Οι Ελβετοί διώχνουν τους μετανάστες με ποινικό μητρώο


ΕΛΒΕΤΙΑ 2010


Δημοψήφισμα θα διενεργηθεί στην Ελβετία για την απέλαση των μεταναστών που δεν έχουν καθαρό ποινικό μητρώο. Το Λαικό Κόμμα ζητά την άμεση επιστροφή στις πατρίδες τους, όλων των ξένων που έχουν αναμειχθεί σε κάποιο επεισόδιο η έχουν καταδικασθεί. Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου 2010.
Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδειο, και όσοι από τους ξένους βρεθούν ένοχοι για την παραβίαση των κοινωνικών επιδομάτων, τότε θα τους αφαιρεθεί η άδεια παραμονής που τους είχε χορηγηθεί προηγουμένος.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΡΕΕΕΕΕ!


Έναν Αρχηγό ρε παιδιά!

Ακούω πολλούς πατριώτες να λένε ότι δεν υπάρχει κάποιος Αρχηγός να μπει μπροστά και να καθοδηγήσει τον κόσμο για να μας βγάλει από αυτό το τέλμα..

Τί είναι όμως ένας Αρχηγός; Ένας αρχηγός είναι κάποιος που ηγείται μιας ομάδος. Άλλοτε πολυπληθέστερης , άλλοτε ολιγομελής.. Ένας Αρχηγός για να ηγηθεί μιας πολυπληθής ομάδος αποτελεσματικά, θα πρέπει να έχει ένα επιτελείο που θα τον υποστηρίζει και από εκεί θα πρέπει να έχει άλλους μικρότερους αρχηγούς μικρών ολιγομελών ομάδων.. Να σας δώσω δύο παραδείγματα.

Παράδειγμα πρώτον.
Στρατός.. Ο Αρχηγός ΓΕΣ , έχει το επιτελείο του , και από εκεί και πέρα , η Αρχηγία διαχέεται προς τα κάτω , δεξιά και αριστερά στις διάφορες ομάδες (πχ μεραρχίες , ταξιαρχίες κτλπ) , όπου αυτές οι ομάδες διαχέουν με την σειρά τους την Αρχηγία τους ,πάλι δεξιά και αριστερά με στόχο να φτάσει μέχρι την τελευταία υποομάδα στρατιωτών , όπου κάποιος απ΄αυτήν την υποομάδα , είναι ο αρχηγός της..

Παράδειγμα δεύτερον.
Κόμμα.. Ο Πρόεδρος ενός κόμματος (ο Αρχηγός του δηλαδή..) έχει το επιτελείο του και μοιράζει την αρχηγία του στις τοπικές κομματικές οργανώσεις με σκοπό να εκτελέσουν τις εντολές του Αρχηγού για να φτάσουν στον εκάστοτε σκοπό του κόμματος..

Στην περίπτωση μας τώρα, όλοι ψάχνουν τον Αρχηγό.. Μα που είναι ένας Αρχηγός ρε παιδιά ; Εσύ είσαι ο ΑΡΧΗΓΟΣ.. Εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το μήνυμα.. Πίστεψε στον εαυτό σου και μην αφήνεις τους άλλους να έρθουν να σε σώσουν , διότι πολύ απλά δεν θα έρθει κανείς.. Γίνε αρχηγός της γειτονιάς σου , γίνε αρχηγός της συνοικίας σου, γίνε αρχηγός του δήμου σου.. Όταν γίνεις αρχηγός εκεί και μάθεις να δίνεις εντολές , τότε θα ξέρεις και να δέχεσαι εντολές..

Μάζεψε τους φίλους σου , μίλησε τους , φτιάξτε μια μικρή ομάδα (πυρήνα) και από εκεί και ύστερα το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι.. Έλα σε επικοινωνία με τις διπλανές ομάδες και φτιάξτε ένα κοινό πλάνο για να είναι αποτελεσματικότερη η προπαγάνδα όταν εξελίσσεται σε μεγαλύτερη εδαφική κλίμακα..

Που θα πρέπει να δράσετε ?
Αυτοί που έχουν παιδιά , θα πρέπει να αναλάβουν την Αρχηγία στους Σχολικούς Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.. Από εκεί μέσα θα έχετε την δυνατότητα να επιβλέπεται την διδασκαλία των παιδιών σας.. Οι διεθνιστές έχουν καταλάβει τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων διότι τους αφήσαμε πεδίο δράσης λαμπρό.. Δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με την διδασκαλία των παιδιών μας. Τα παρκάραμε στο σχολείο και τα αφήσαμε να τα καθοδηγούν (αρχηγοί..) οι διεθνιστές δάσκαλοι και καθηγητές που έχουν διοριστεί από το σύστημα..

Αυτοί που δεν έχουν παιδιά ή που τα παιδιά τους δεν πάνε σχολείο θα πρέπει να βρουν άλλους φίλους τους που έχουν τις ίδιες ιδέες με αυτούς και να αρχίσουν την προπαγάνδα στην γειτονιά τους. Τυπώστε διάφορα άρθρα που εσείς κρίνετε ότι πρέπει να τα διαβάσουν οι γνωστοί σας για να τους πείσετε να σας ακολουθήσουν.. Κάντε συχνά συναντήσεις και μην επαφίεστε σε διάφορα ενημερωτικά email που τους στέλνετε.. Είναι πιθανόν όπως τα στέλνετε να τα διαγράφουν γιατί βαριούνται να τα δουν..

Η πρώτη εντολή που θα δώσει ένας αρχηγός θα είναι αυτή: "Ξυπνήστε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε!"

Δείτε στις διπλανές γειτονιές σημάδια που υποδεικνύουν ότι δρα εκεί και άλλη ομάδα . Ελάτε σε επικοινωνία με αυτούς και πολλαπλασιαστείτε..

Μην προσκολλάτε σε Αρχηγούς που υπάρχουν δεκαετίες και δεν έχουν κάνει τίποτα.. Διότι είναι πιθανόν , οι Αρχηγοί αυτοί , να συνεχίσουν να μην κάνουν τίποτα..

Ο Αρχηγός που όλοι περιμένουν, θα αναδειχτεί από τους μικρούς Αρχηγούς.. Τότε όλοι θα ξέρουν ποιος είναι..