Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?

http://anti-ntp.blogspot.com/2010/08/blog-post_703.html

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ!


Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2010
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΠΟΛΙΤΗ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΡΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100001_01/08/2010_410020

«Ιδιαίτερα από το 2008, η δυσφορία και η ανασφάλεια κυρίως των Eλλήνων πολιτών (αλλά και των παλαιότερων μεταναστών) διογκώνεται και μετατρέπεται σε εγκληματοφοβία, κοινωνική ένταση, έντονη ξενοφοβία και επιθετικές διαθέσεις αυτοδικίας», αναφέρεται μεταξύ άλλων. «Πάντα τέτοιες διαδικασίες επηρεάζουν τη συλλογική συνείδηση ακόμα και όταν έχει εκλείψει η αντικειμενική διάσταση που το έχει προκαλέσει», σχολιάζει στην «Κ» ο συντάκτης της έκθεσης, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη κ. Βασίλης Καρύδης. Οπως εξηγεί, το αίσθημα ξενοφοβίας των πολιτών που έζησαν τον φόβο από την εγκληματικότητα θα αμβλυνθεί πολύ καιρό μετά την επίλυση των προβλημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Συγγνώμη, αλλά τον ..ανθυποσυνήγορο του Πολιτη τον ενδιαφέρει η στάση των δοκιμαζομενων Ελληνων του κέντρου απεναντι στους λαθρομετανάστες ή το ότι το κέντρο της Αθήνας ειναι αποσπέλαστο και οτι καθημερινά ληστευονται και κακοποιούνται Έλληνες πολιτες και ξένοι τουρίστες; (που δεν προκειται να ξαναπατήσουν στην Ελλάδα).

ΕΠΙΣΗΣ στον συγγραφέα του αρθρου διαφεύγει ότι μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο (υποτιθεται βιτρίνα της πόλης) πριν από 2 χρονια είχε σκοτωθεί από μηχανάκι πρεζονιού έγκριτη αρχαιολόγος. Αλλά φυσικά τότε ποιος πολιτικός και ποιος δημοσιοκάφρος είχε ασχοληθεί; Κατα τα άλλα θέλουμε τουρισμό.