Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Η Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί!"



Πριν από μερικά χρόνια έπεσε στα χέρια μας και ένα non paper υπογεγραμμένο από τον Κίσινγκερ που συνιστούσε στο τότε υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ πώς να διαχειριστούν τον «ανυπάκουο Ελληνικό λαό». Η συνταγή ήταν «να σπάσει το ηθικό του» το οποίο ο αμερικανοεβραίος έβρισκε «παράξενα υψηλό και ανθεκτικό». Έλεγε : «Η ιστορία, η οικογένεια και η θρησκεία είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες. Για να πετύχει κάποιος την αποσταθεροποίηση της χώρας πρέπει να απορρυθμίσει αυτούς τους τρεις άξονες».

Ανέφερε και άλλα πολλά, όπως το ότι ο «έμφυτος αντιαμερικανισμός που έχουν οι Έλληνες πρέπει να μετατραπεί σε αντι-ευρωπαϊσμό». Αυτό το τελευταίο θυμήθηκα με τα πακετάκια που πήγαν σε Μέρκελ, Σαρκοζί και λοιπούς.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Που με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Πως τα δεινά της Ελλάδας οφείλονται στην αδιαλλαξία της Μέρκελ και στις κωλοτούμπες του Σαρκοζί. Πως το μνημόνιο είναι ευρωπαϊκής προελεύσεως. Και πως τα σκληρά μέτρα μάς επιβάλλονται από τους κακούς Ευρωπαίους. Δεν λέω, ότι η Ε Ε είναι πανάκεια, προς Θεού. Απλά διερωτώμαι τι εξυπηρετούν τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και δη ημερών. Ποιος θα είναι ο κερδισμένος τελικά. Γιατί πρέπει να φανεί προς τα έξω ότι οι Έλληνες, εκτός από φοροφυγάδες, πλαστογράφοι, τεμπέληδες είναι και τρομοκράτες. Σε τι αποσκοπεί να τα βάλουμε εμείς με την Ευρώπη και η Ευρώπη μαζί μας. Και νάσου πάλι ο Κίσινγκερ.


Δεν μπορώ να ξέρω πόσα από τα παρακάτω αληθεύουν! Φοβάμαι όμως ότι είναι πολλά!