Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ "ΣΟΚ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ?

Πρόσφατα το ίδιο Ελληνικό κανάλι πήρε πάλι μια ημίωρη συνέντευξη μου με τηλεοπτικό συνεργείο που έστειλε στο σπίτι μου για την εκπομπή του ''Οι πύλες του ανεξήγητου'', πού κάλυπτε θέματα πού αναφέρονται στο τι θα συμβεί το 2012. Σε αυτήν μου την συνέντευξη μίλησα περιληπτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας μέχρι το 2012 και πως αυτά θα επιλυθούν, για τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη και τους κατοίκους της μέχρι τότε μπαίνοντας στην πέμπτη διάσταση, καθώς και για την βοήθεια που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι στην μετάβαση μας αυτή. Όμως ο υπεύθυνος δημοσιογράφος δεν έκρινε σκόπιμο τελικά να παρουσιάσει την συνέντευξη, παρ όλο που του είχα στείλει προηγουμένως το σχετικό κείμενο βάσει του οποίου με επέλεξε να μιλήσω, ίσως διότι εκ των υστέρων την θεώρησε πολύ ''προχωρημένη'' και ''ανατρεπτική'' εν σχέση με το τι είχαν υποστηριχθεί για τα ίδια θέματα σε παλαιότερες εκπομπές του, πολύ δε περισσότερο και εκ του γεγονότος ότι αναφέρθηκα σε προβλεπόμενο μηδενισμό των χρεών του κόσμου προς τις τράπεζες, τις κάρτες κλπ, καθώς και στην αποκάλυψη που θα γίνει της τεχνολογίας για καθαρή φθηνή ενέργεια κλπ που οι σημαντικότερες κυβερνήσεις έχουν λάβει από τους εξωγήινους και κρατούν μυστικές, και πολλές άλλες αλήθειες που οι ''σκοτεινές δυνάμεις'', που ως γνωστόν ελέγχουν τα βασικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθούν στο ευρύ κοινό και αποφάσισαν την μη παρουσίαση της συνέντευξης. Κατόπιν τούτου για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν την συνέντευξη που σας προανήγγειλα με προηγούμενο email μου, την παραθέτω στο email αυτό καθότι την μαγνητοφώνησα την ώρα της λήψεως διότι (όπως είπα και στο συνεργείο) προέβλεπα άγριο ψαλίδισμα κατά το μοντάζ, όπως είχε γίνει και με προηγούμενη συνέντευξη μου.

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ ΘΕΜΑ: 2012
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Dr ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΚΑΜΕΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΛΛΙΑΣ
ΗΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΒΕΛΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΝΑΝΤΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΥ

ΕΡ: Κύριε Κοεμτζόπουλε, τι να περιμένουμε το 2012; Την μεγάλη καταστροφή, την μεγάλη συντέλεια ή την εξέλιξη, την χαρά και την ανέλιξη;

ΑΠ: Τα πράγματα για το 2012 είναι πάρα πολύ αισιόδοξα. Οι αλλαγές όμως που θα γίνουν τόσο σε μας όσο και στο περιβάλλον είναι τόσο πολύπλευρες και πολλές που θα χρειαζότανε μια διήμερη παρουσίαση για να καλυφθούν. Για αυτό εγώ θα κοιτάξω να δώσω τα βασικά στοιχεία ξεκινώντας πρώτα από τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη.
Εδώ θέλω να πω ότι επειδή θα υπάρξουν κενά, όποιος θέλει μπορεί να μπει στο site μου www.artmine5000.com όπου μπορεί να δει πολύ περισσότερα πράγματα και να λύσει τις απορίες του.
Καταρχήν ξεκινάω από το γεγονός ότι τα στοιχεία που έχω πάρει τα έχω πάρει από τους Σίριους και από τους συμπατριώτες μου Πλειάδιους. Τους ονομάζω συμπατριώτες μου διότι τόσο εγώ όσο και το 10% τουλάχιστον του πληθυσμού της Γης, το οποίο συνήθως ενσαρκώνονταν σε άλλους πλανήτες, διάλεξαν αυτή τη στιγμή οι ψυχές τους να έρθουν εδώ και να ενσαρκωθούν στην Γη, για αυτό υπάρχει και αυτή η υπερπληθώρα ανθρώπων, για να είναι μάρτυρες αυτών των σπουδαίων γεγονότων που θα γίνουν, το να μεταβεί η Γη από την 3η διάσταση που είναι καθαρά υλική διάσταση, στην 5η διάσταση που είναι συνδυασμός μιας υλικής και αιθερικής κατάστασης. Η αλλαγή αυτή θα γίνει κατόπιν εντολής της Ουράνιας Ιεραρχίας και για αυτό υποστηρίζεται από 50 περίπου αστερισμούς του γαλαξίας μας, (έχοντας το γενικό πρόσταγμα οι Σίριοι) οι οποίοι βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν σε αυτή εδώ την μετάβαση.

ΕΡ: Ωραία. Συγκεκριμένα λοιπόν τι θα συμβεί στον πλανήτη Γη;

ΑΠ: λοιπόν, θέλω να πω το εξής: οι εξωγήινοι υπήρχαν εδώ από πολλά χρόνια, από την εποχή του Αϊζενχάουερ και έχουν δώσει στις κυβερνήσεις σημαντική τεχνολογία στην οποία περιλαμβάνεται ελεύθερη ενέργεια και φτηνή, συστήματα αντιβαρύτητας για την μετάβασή μας με διάφορα μέσα και άλλα πολλά εκ των οποίων ορισμένα όπως είναι τα λέιζερ ή οι οπτικές ίνες ή τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, οι κυβερνήσεις τα αποκάλυψαν. Τα περισσότερα όμως τα κρατούν για τους εαυτούς τους, λόγω των συμφερόντων των πετρελαϊκών και γενικά των σκοτεινών δυνάμεων.
Όταν λέμε σκοτεινές δυνάμεις είναι μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες ατόμων που ονομάζονται Ιλουμινάτοι οι οποίοι εξουσιάζουν τις κυβερνήσεις, τις επιλέγουν και τις κατευθύνουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, έχοντας ως πρόγραμμα την εξαθλίωση των ανθρώπων οικονομική και άλλη, για να δημιουργήσουνε στην ατζέντα τους την παγκόσμια κυβέρνηση.
Οι εξωγήινοι για να αντιμετωπίσουνε αυτή την κατάσταση έχουν δημιουργήσει ένα πλέγμα από τους λεγόμενους Γήινους Συμμάχους τους, που είναι σημαντικές προσωπικότητες στον οικονομικό και τον πολιτικό τομέα, οι οποίοι προσπαθούνε να αντιμετωπίσουνε αυτή εδώ την κατάσταση. Σε αυτή τους την προσπάθεια οι εξωγήινοι έχουν και την βοήθεια των λεγόμενων ανθρώπων της Κοίλης Γης. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδέρφια μας, μοιάζουνε με μας πάρα πολύ, και έχουν έρθει στην Κοίλη Γη πριν εκατομμύρια χρόνια. Επειδή πολλοί μπορεί να μην ξέρουν τι είναι η Κοίλη Γη, θέλω να πω ότι τόσο η Γη, όσο και ο κάθε πλανήτης, είναι κοίλος εσωτερικώς αποτελούμενος από μια κρούστα πάχους περίπου 1200 χλμ, ενώ η εσωτερική επιφάνεια είναι παρόμοια με την εξωτερική, με τα βουνά της, τις θάλασσές της, τα ποτάμια της, την πανίδα και την χλωρίδα. Στο κέντρο υπάρχει ένας ήλιος, ο κεντρικός ήλιος, διαμέτρου περίπου 1200 χλμ ο οποίος δίνει ένα ελαφρό φως όλο το 24ωρο. Η επικοινωνία με την επάνω Γη γίνεται μέσω 2 οπών, στο βόρειο και το νότιο πόλο η καθεμία, από όπου μπαινοβγαίνουν τα διαστημόπλοιά τους, οι οποίες οπές κρύβονται με ηλεκτρομαγνητικά φράγματα για να εμποδίζουνε τους ανεπιθύμητους.
Ο πληθυσμός της Κοίλης Γης είναι γύρω στο 1 δις. ενώ υπάρχουν και 100 εκατομμύρια εξωγήινοι οι οποίοι κοντρολάρουν σήμερα αυτά που γίνονται στη Γη και αυτά που θα γίνουν στη συνέχεια.

ΕΡ: Ωραία, όσον αφορά στους γήινους, στους ανθρώπους, τους κατοίκους του πλανήτη αυτού, τι θα συμβεί;

ΑΠ: ξεκινώ καταρχήν με το τι θα συμβεί με την επιφάνεια της Γης την εξωτερική. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και η επιφάνεια αυτή θα πάρει την μορφή που είχε πριν από 13000 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ήπειροι που είχαν καταποντιστεί όπως η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό και η Λεμούρια στον Ειρηνικό θα εμφανιστούν και πάλι, επίσης θα εμφανιστεί η Μεγάλη Σριλάνκα στον Ινδικό. Θα μεγαλώσει η έκταση της Αυστραλίας και θα γίνουν και πολλές άλλες αλλαγές όπως η συρρίκνωση της Μεσογείου, ενώ περιοχές όπως η Σαχάρα, η Καλιφόρνια και ένα μέρος του Θιβέτ θα γίνουν λίμνες. Όλες αυτές οι αλλαγές θα γίνουν εις τρόπον ώστε οι αναλογία ξηράς και θάλασσας να είναι περίπου 50%-50%. Οι πάγοι θα λιώσουν και το κλίμα θα γίνει υποτροπικό, ενώ η στάθμη της θάλασσας δεν θα ανέβει σημαντικά διότι ένα μεγάλο μέρος των υδάτων θα δημιουργήσει στρώματα υδρατμών σε ψηλά μέρη της ατμόσφαιρας, τα οποία θα μας προστατεύουν από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία και τα οποία υπήρχαν παλιότερα και η καταστροφή τους προκάλεσε τους κατακλυσμούς που γνωρίζουμε, μεταξύ των οποίων και τον βιβλικό που κατέστρεψαν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης τότε. Αυτά όσον αφορά τις αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον. Η χλωρίδα και η πανίδα θα επανέλθουν όπως ήταν τότε και τα ζώα και τα φυτά που έχουν εξαφανιστεί θα επανέλθουν, διότι έχουν διατηρηθεί στην Κοίλη Γη και θα μεταφερθούν στην εξωτερική επιφάνεια.

ΕΡ: Ποιες είναι οι αλλαγές που θα υποστούν οι άνθρωποι, οι κάτοικοι του πλανήτη Γη και πως θα γίνουν αυτές οι αλλαγές;

ΑΠ: Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν με την βοήθεια των εξωγήινων. Έχει γίνει και σε άλλους πλανήτες κάτι παρόμοιο και θα ακολουθήσουν το εξής καταρχήν σενάριο: Στην αρχή οι σύμμαχοι των εξωγήινων θα πιέσουν τις κυβερνήσεις να δεχθούν αυτές τις αλλαγές και να προχωρήσουν σε μια παγκόσμια ειρήνη και κυρίως η κυβέρνηση των ΗΠΑ να ανακαλέσει όλες τις δυνάμεις με επιθετικούς στόχους που έχει εκτός των ΗΠΑ.
Η δεύτερη φάση αποτελείται από το να αποκαλυφθούν όλες αυτές οι τεχνολογίες που έχουν δοθεί στις κυβερνήσεις, που αφορούν την ελεύθερη και καθαρή ενέργεια, που αφορούν μεθόδους αντιβαρύτητας για τις μετακινήσεις μας με πολύ μεγάλες ταχύτητες, που αφορούν θέματα διατροφής και θέματα υγείας κλπ. Οι κυβερνήσεις αυτές όπως είχαμε πει τις κράτησαν κρυφές για λόγους συμφερόντων. Αυτή η αποκάλυψη θα ανεβάσει πολύ το βιοτικό μας επίπεδο.
Το τρίτο και πολύ σημαντικό μέρος θα είναι η αλλαγή του οικονομικού συστήματος το οποίο έχει οδηγηθεί αυτή η στιγμή στα πρόθυρα της κατάρρευσης και θα δούμε σύντομα την κατάρρευση του. Οπότε το νέο σύστημα το οποίο θα ισχύσει θα ξεκινήσει από το λεγόμενο ''loαn forgiveness'', δηλαδή θα συγχωρεθούν, ήτοι θα μηδενιστούν όλες οι οφειλές σε τράπεζες, χρηματοδοτικούς οργανισμούς και κάρτες, και ότι κατασχέσεις έχουν γίνει σε περιουσίες ατόμων θα επιστραφούν σε αυτούς. Παράλληλα θα δημιουργηθεί και ένα σύστημα 6 βασικών νομισμάτων τα οποία, εν αντιθέσει με τα σημερινά νομίσματα, αυτά θα καλύπτονται από πραγματικές αξίες, χρυσό κτλ, τις οποίες οι σύμμαχοι των εξωγήινων, με την βοήθεια και των εξωγήινων έχουν συγκεντρώσει, και αυτά τα χρήματα θα διανεμηθούν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι ακόμα και οι πιο φτωχοί να μπορούν να έχουν, για να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες.
Το τέταρτο στάδιο περιλαμβάνει μια πλήρη ενημέρωση του κόσμου επίσημα από τις κυβερνήσεις, ή τις μεταβατικές κυβερνήσεις, για την άφιξη εξωγήινων, ότι είναι καλοπροαίρετοι και ότι θα βοηθήσουν σε αυτή την υπόθεση. Αυτό είναι το κανονικό σενάριο, αλλά υπάρχει και το σενάριο ''έκτακτης ανάγκης'' εάν οι κυβερνήσεις δεν συμμορφωθούν, οπότε οι εξωγήινοι μπορεί να κάνουν οι ίδιοι τις ανακοινώσεις και να προσγειωθούν, ενεργοποιώντας συγχρόνως κάθε γήινο μέσο που θα μπορούσε να δημιουργήσει κίνδυνο στην έλευση τους.

ΕΡ: Έτσι όπως τα περιγράφετε τα πράγματα είναι σαν να μας λέτε ότι σχεδόν όλα είναι προκαθορισμένα. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες;

ΑΠ: Πρώτα θέλω να πω ότι, μετά τη συνθήκη που έγινε στο Γαλαξία μας την δεκαετία του ΄90, δεν υπάρχουν πλέον ''κακοί'' εξωγήινοι, ενώ οι Γκρίζοι και όσοι άλλοι μας ταλαιπωρούσαν έχουν φύγει. Δεύτερον, το να περάσει η Γη στην 5η διάσταση έχει καθοριστεί από την Ουράνια Ιεραρχία και δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε μπορεί να καθυστερήσει. Αυτό θα γίνει το 2012 οπότε και οι συνθήκες των ουρανίων σωμάτων του γαλαξία το ευνοούν. Σε περίπτωση που οι κυβερνήσεις αντιδράσουν λόγω των σκοτεινών δυνάμεων, υπάρχει το σενάριο της έκτακτης ανάγκης. Λόγω τέλος της υψηλής τεχνολογίας των εξωγήινων, δεν υπάρχει δύναμη η οποία θα μπορούσε να τους εμποδίσει ή να τους καθυστερήσει.

ΕΡ: Όσον αφορά στην προσωπική αλλαγή του κάθε γήινου, τι θα συμβεί; Προσωπικά, στην ενέργειά του, στο σώμα του, στην ψυχολογία του, στην εμφάνισή του;

ΑΠ: Για να δούμε τι θα συμβεί, να δούμε πώς θα συμβεί. Καταρχήν οι εξωγήινοι θα προσγειωθούν σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα έχει περίπου 10 εκατομ. διαστημόπλοια και η δεύτερη 100 εκατομ. διαστημόπλοια. Και τούτο διότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει τον δικό του σύμβουλό (μέντορα) ο οποίος θα τον οδηγήσει σε αυτές τις αλλαγές, ώστε όλα να γίνουν κατά τρόπο ασφαλή και σωστό. Μετά την προσγείωση τους θα ακολουθήσουν 4 μήνες εκπαίδευσης.
Στον πρώτο μήνα θα γίνουν οι επαφές και η ανταλλαγή πληροφοριών και θα εκπαιδευτεί ο κόσμος στην καινούργια τεχνολογία την οποία θα έχουν φέρει η εξωγήινοι που θα έχουν και εκατομ. επιστήμονες για να την εγκαταστήσουν. Μεταξύ των καινούργιων τεχνολογιών αναφέρω 4 βασικά θέματα. Το πρώτο είναι οι ''εξομοιωτές'', που είναι συσκευές οι οποίες συμπυκνώνουν την φωτεινή ενέργεια μετατρέποντάς την σε ύλη και μπορούμε, επικοινωνώντας με αυτούς τηλεπαθητικά, να δημιουργούμε την τροφή μας, τον ρουχισμό μας, τα έπιπλα μας και ότι άλλο χρειαζόμαστε. Αν έχουμε για παράδειγμα καλέσει σπίτι μας 10 άτομα για φαγητό, ο εξομοιωτής δημιουργεί ένα τραπέζι με τις καρέκλες του και τα σερβίτσια του, και φέρνει και το μενού το οποίο θέλουμε και ο κόσμος αφού φάει, όλα αυτά επιστρέφουν πίσω και ξαναγίνονται ενέργεια. Και το σημαντικότερο είναι ότι η τροφή που τρώμε, που μπορεί να έχει τη γεύση του κρέατος ή οτιδήποτε άλλο, είναι στην ουσία ενέργεια, (φως), για αυτό απορροφάται πλήρως από το σώμα και έτσι δεν χρειαζόμαστε και τουαλέτες.

ΕΡ: θα υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα η ενέργεια να μετατρέπεται σε ύλη και τούμπαλιν πάρα πολύ εύκολα;

ΑΠ: Βέβαια. Αυτό είναι μία από τις συσκευές που θα έχει κάθε νοικοκυριό. Μια δεύτερη συσκευή είναι τα δονητικά ντους κυμάτων, όπου μπαίνουμε μέσα και οι δονήσεις απομακρύνουν κάθε ακαθαρσία από το δέρμα μας, ακόμα και από τα δόντια μας, και κατόπιν βομβαρδίζεται το σώμα μας να καθαρίσει τελείως, και βγαίνουμε καθαροί και ανανεωμένοι, ενώ οι εξομοιωτές μας βάζουν και τα ρούχα τα οποία προτιμούμε.
Το τρίτο είναι τα κέντρα επικοινωνιών, όπου εμείς μπορούμε να καλέσουμε και να έρθει το ολόγραμμα του ανθρώπου που θέλουμε να μιλήσουμε από οποιοδήποτε σημείο του γαλαξία, και με μια μικροσυσκευή να γίνεται αυτόματη μετάφραση της συνομιλίας μας.
Τέλος και σημαντικότερο, είναι τα λεγόμενα ολογραφικά θέατρα. Τα ολογραφικά θέατρα είναι μεγαλύτερες συσκευές από τους εξομοιωτές, όπου βάζουμε τα σχέδια και τα στοιχεία του σπιτιού που θέλουμε να κάνουμε, και μέσα σε ώρες, ή το πολύ σε μια μέρα έχουμε έτοιμο το σπίτι αληθινό μπροστά μας. Αυτοί οι εξομοιωτές δημιουργούν επίσης και τις δυνατότητες της ''εικονικής πραγματικότητας''. Δηλαδή αν θέλουμε να πάμε διακοπές σε μια λίμνη, δημιουργούν στο πίσω μέρος του σπιτιού μας την εικόνα μιας λίμνης, με τα ψάρια της κλπ, όπου μπαίνουμε και κολυμπούμε χιλιόμετρα, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε μετακινηθεί λίγα μόνον μέτρα. Ακόμη δημιουργούν την εικόνα μιας χιονισμένης πλαγιάς, για να κάνουμε σκι, νομίζοντας ότι διανύουμε χιλιόμετρα ενώ πάλι έχουμε πάει λίγα μόνο μέτρα.
Στον επόμενο μήνα θα γίνει η εκπαίδευση μας για το πώς θα πρέπει να είμαστε και πως να ζούμε στην ''Γαλακτική Κοινωνία'' στην οποία θα εισέλθουμε. Ποιοι οι κανόνες, ποιοι οι νόμοι, κλπ. Συγχρόνως θα γίνει και ο καθαρισμός της Γής από την μόλυνση που υπάρχει σε όλους τους τομείς.
Τον τρίτο μήνα θα εκπαιδευτούμε και θα μάθουμε ποιες είναι οι νέες δυνατότητες που θα έχουμε, οι νέες δυνάμεις και πως θα μπορούμε αυτές να τις χαλιναγωγούμε για να μην γίνουμε επικίνδυνοι, λόγω των πολλών δυνάμεων που θα αποκτήσουμε.
Και στον τελευταίο τέταρτο μήνα που τελειώνει η εκπαίδευση μας, θα μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει στους ''θαλάμους μεταμορφώσεως'' όπου θα περάσουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε τρεις μέρες, από την 3η διάσταση που είμαστε τώρα στην 5η διάσταση.
Εδώ θέλω να πω ότι οι θάλαμοι αυτοί μεταμορφώσεως έχουν δημιουργηθεί από το 1991 από τους εξωγήινους στην Κοίλη Γη, όπου θα είναι και η προσωρινή μας κατοικία, και θα μεταβούμε εκεί με τα διαστημόπλοια των εξωγήινων για να κάνουμε αυτή την μεταμόρφωση πολύ γρήγορα, που αλλιώς θα χρειαζόταν πολλά χρόνια να γίνει σιγά-σιγά.
Εδώ θέλω να πω ότι μεταβαίνοντας στην Κοίλη Γη οι εγκαταστάσεις μας θα θυμίζουν πολύ τα σπίτια στα οποία βρισκόμαστε τώρα. Αυτό με την βοήθεια ολογραφικών θεάτρων ώστε να αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν άλλαξε, ενώ συγχρόνως θα υπάρχει εκεί ο σύμβουλος μας, ο μέντοράς μας, ο οποίος θα μας δίνει οδηγίες ενώ θα αισθανόμαστε μια μεγάλη χαρά και γεμάτοι ενέργεια.
Αφού γίνει αυτή η μετάβαση εκεί, θα μας γίνει μια ενημέρωση για το πως εδώ και 13000 χρόνια, ενώ ήμασταν πλήρως ανεπτυγμένα άτομα, οι κακοί ελίτ της Ατλαντίδος απενεργοποίησαν τους 10 από τους 12 έλικές του DNA μας για να μας έχουνε δούλους, και πως στη συνέχεια οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι), συνέχισαν αυτή τη δουλειά και πως τώρα θα επανέλθουμε πάλι σε πλήρως συνειδητοποιημένα πεμπτοδιάστατα άτομα με την επανασύνδεση αυτών των ελίκων. Στη συνέχεια θα μπούμε στους θαλάμους αυτούς, που θυμίζουν θαλάμους αποσυμπίεσης των δυτών, και την πρώτη μέρα θα γίνουν οι αλλαγές στο σώμα μας. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν: Την σύνδεση των ελίκων που είπαμε. Την δημιουργία των 13 τσάκρας (αντί των 7 που έχουμε) και 200 άλλων δευτερευόντων. Τις αλλαγές στο σώμα μας διότι θα σταματήσουν οι επιγεννητικές αλλοιώσεις και θα πάψουμε να γερνάμε και θα πάμε στην ηλικία την οποία θέλουμε. Συνήθως οι εξωγήινοι έχουν την εμφάνιση των 20 ή 30 ετών ενώ μπορεί να έχουν 1000 και πλέον χρόνια στην πλάτη τους. Θα αντικατασταθούν τα όργανά μας που έχουν πρόβλημα με υγιή όργανα, ακόμη δε θα επανακτήσουμε μέλη που τυχόν μας λείπουνε, το χέρι μας, το πόδι μας κτλ. Παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε το σώμα που θέλουμε δηλαδή το ύψος μας, το βάρος μας και την εμφάνισή μας.

ΕΡ: Όλα αυτά θα γίνουν το 2012 ή σταδιακά θα γίνουν;
.
ΑΠ: Όχι, όλα αυτά θα γίνουν τις ημέρες που θα μεταφερθούμε στην Κοίλη Γη, η οποία μεταφορά υπολογίζω ότι θα γίνει το 2012 (και μάλλον προς το τέλος του 2012). Οπωσδήποτε όμως θα έχει συντελεστεί πριν μπούμε στο Δεκέμβριο του 2012 που είναι η κρίσιμη ημερομηνία που η Γη γίνεται πεμπτοδιάστατη.

ΕΡ: Θέλω να μου πείτε ποια είναι τα σημάδια που τώρα που μιλάμε δείχνουν ότι αυτή η αλλαγή και αυτό το σενάριο που ακούγεται πολύ τραβηγμένο θα γίνει πραγματικότητα;

ΑΠ: Τα σημάδια που έχουμε τώρα είναι σημάδια που αναφέρονται στο ηλιακό μας σύστημα και στη Γη. Οι διάφοροι σεισμοί που γίνονται, τα ηφαίστεια, το γεγονός ότι η στάθμη του πυθμένα της θαλάσσης έχει ανέβει στον Ατλαντικό και στον Ειρηνικό, και ακόμα και τα πιο σημαντικά σημάδια που γίνονται εκτός της Γης μας, τα οποία η ΝΑΣΑ τα αποκρύπτει για τους λόγους που ξέρουμε. Είναι τα σημάδια που αφορούνε τον εξωτερικό κόσμο.
Τώρα όσον αφορά τον εσωτερικό, είναι η ψυχική κατάσταση εκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι επικοινωνούν με πνεύματα ή εξωγήινους, έχουν αλλάξει την συνειδητότητά τους και πλέον προχωρούνε σε μια νέα κατάσταση. Όσοι είναι μέσα σε αυτό, το ξέρουνε. Και όσοι δεν είναι μπορούνε να το μάθουνε, διότι υπάρχουν χιλιάδες οργανώσεις και σεμινάρια και στο ιντερνέτ που το λένε. Η δε οικονομική κατάσταση και γενικά η συμπεριφορά των σκοτεινών δυνάμεων είναι πλέον εμφανής, και λόγω των παρανομιών και εγκλημάτων που κάνουνε, και λόγω του οικονομικού χάους στο οποίο έχουν φέρει την ανθρωπότητα.
Και συνεχίζω με την δεύτερη μέρα στους θαλάμους μεταμόρφωσης η οποία αναφέρετε στις ψυχικές και πνευματικές αλλαγές που θα υποστούμε. Αυτό θα γίνει και με την βοήθεια των ψυχών από την 9η διάσταση και που είναι οι επουράνιοι σύμβουλοι μας. Οι σύμβουλοι μας που και τώρα στη ζωή μας αυτή μας προστατεύουν και μας καθοδηγούν στο υποσυνείδητο μας, χωρίς να το ξέρουμε, ή και που ορισμένοι έχουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε μαζί τους και να παίρνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.
Εκεί λοιπόν θα μεταβληθούμε από άτομα που είμαστε τώρα σε άτομα πλήρους και ανιδιοτελούς αγάπης προς όλον τον κόσμο. Θα χάσουμε όλες μας τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα, και θα γίνουμε άνθρωποι γεμάτοι καλοσύνη, σεβασμό για τους άλλους, συμπόνια, κλπ, πλημμυρισμένοι από χαρά. Ακόμη κάτι άλλο, θα πέσει το πέπλο το οποίο σκέπαζε τη μνήμη μας για τις προηγούμενες ζωές μας, και όλες οι προηγούμενες ζωές μας, ακόμα δε και η ζωή που ζούσαμε στην 9η διάσταση ως ψυχές μετά τον θάνατο και πριν την ενσάρκωση μας, θα μας αποκαλυφθούν και θα αποκτήσουμε όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που είχαμε προηγουμένως. Εκεί κλείνει η δεύτερη μέρα.
Η Τρίτη μέρα είναι η μέρα που συνδυάζει τις δύο προηγούμενες και αποκαλύπτονται όλες οι καινούργιες δυνάμεις τις οποίες έχουμε, οι οποίες είναι πάρα πολύ δυνατές και οι οποίες πρέπει να τιθασευτούν, διότι βγαίνοντας από τον θάλαμο μπορεί να γίνουμε επικίνδυνοι με τις δυνάμεις που έχουμε. Για αυτό οι σύμβουλοι μας, και οι μεν και οι δε, μας κατευθύνουν πώς αυτές να τις χειραγωγούμε και να τις διαχειριζόμαστε. Τότε εκεί αισθανόμαστε ότι ακούμε πράγματα και ότι βλέπουμε πράγματα πρωτόγνωρα.
Βγαίνοντας την Τρίτη μέρα από τους θαλάμους αυτούς, το πρώτο που θα αισθανθούμε είναι μια πληθώρα αισθήσεων σαν όλος ο κόσμος να είναι μέσα μας και εμείς να είμαστε όλος ο κόσμος, πράγμα το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Πράγματι στην 5η διάσταση έχουμε μια ενότητα με όλο το περιβάλλον μας. Τότε οι σύμβουλοι μας μας μαθαίνουν πώς να κλείνουμε τους διάφορους διακόπτες, και να κανονίζουμε τις εντάσεις ώστε να επικεντρωνόμαστε εκεί που μας ενδιαφέρει να έχουμε πληροφορίες, ενώ μας εκπαιδεύουνε πώς να χρησιμοποιούμε σωστά την τηλεπάθεια.
Μας εκπαιδεύουν ώστε να χρησιμοποιούμε την τηλεπάθειά μας, και στη συνέχεια μας εκπαιδεύουν στην τηλεκίνηση, να μπορούμε δηλαδή με την σκέψη μας να μετακινούμε διάφορα αντικείμενα, και τέλος στη τηλεμεταφορά, να μπορούμε δηλαδή να διακτινιζόμαστε με το υλικό μας σώμα σε διάφορα μέρη και να επιστρέφουμε. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι μας εκπαιδεύουνε πώς να υλοποιούμε πράγματα. Όταν σκεφτόμαστε κάτι και όταν συγχρόνως το αισθανόμαστε, τότε αυτό αμέσως υλοποιείται. Θα πρέπει λοιπόν να μάθουμε να σκεφτόμαστε πράγματα χωρίς να τα αισθανόμαστε εάν δεν θέλουμε να υλοποιηθούν. Αυτή η εκπαίδευση γίνεται ομαδικά μέσα σε ομάδα, όπου εμείς υλοποιούμε διάφορα πράγματα και τα στέλνουμε στους άλλους, ή ζητάμε από τους άλλους να υλοποιήσουν πράγματα και να μας τα στείλουν. Όταν τελειώσει και η εκπαίδευσή μας αυτή τότε ερχόμαστε σε επαφή με πάρα πολλούς εξωγήινους από διάφορους πλανήτες και γαλαξίες που έχουν έρθει να μας γνωρίσουν πλέον ως πεμπτοδιάστατους, οι οποίοι μας διδάσκουν την κουλτούρα τους και τα διάφορα rituals (τις διάφορες ιεροτελεστίες) που κάνουνε για να κρατήσουνε ψηλά τις δονήσεις των πλανητών τους. Εμείς τους διδάσκουμε, και ακούνε με πολύ ενδιαφέρον, τις εμπειρίες που είχαμε όταν ήμασταν στο σκότος, δηλαδή στην 3η διάσταση και πως περάσαμε στην 5η διάσταση, στο φώς. Επίσης οι κάτοικοι της κοίλης γης μας ξεναγούν στη χώρα τους και μας δείχνουν την τεχνολογία τους, ενώ μας προτείνουν αν θέλουμε να μείνουμε μόνιμα στις κατοικίες μας εκεί.

Εδώ λοιπόν τελειώνει η εκπαίδευσή μας και έχουμε να επιλέξουμε διάφορους προορισμούς.
Μετά το τέλος της εκπαίδευσης ένα πρώτο μέρος των ''πεμπτοδιάστατων γήινων'' θα θελήσει να πάει και να εποικήσει τους υδάτινους πλανήτες που είναι επίσης κοίλοι όπως όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Τέτοιοι είναι ο Άρης, η Αφροδίτη, και ένας καινούριος πλανήτης που θα εμφανιστεί, που υπήρχε και παλαιότερα προτού καταστραφεί, ο Μάλντεκ. Τους πλανήτες αυτούς εν τω μεταξύ οι εξωγήινοι, με την επουράνια βοήθεια των ''Ελοχήμ'' φορέων της θεϊκής ενεργείας και δημιουργίας, θα τους ξανακάνουν κατοικήσιμους, με τα νερά τους και την ατμόσφαιρα τους (που θα προέλθουν από την εσωτερική τους επιφάνεια), την χλωρίδα τους και την πανίδα τους. Ένα δεύτερο μέρος θα ταξιδεύσει στα άστρα αποτελώντας τους πρεσβευτές της Γης αλλά και του ηλιακού μας συστήματος γενικότερα, ενεργοποιώντας όπου απαιτείται την συνθήκη ειρήνης που υπεγράφη το 1995, ενώ πολλοί από αυτούς τους πρεσβευτές θα ταξιδέψουν και σε χιλιάδες άλλους γαλαξίες για να διδάξουν και εκεί την ειρήνη μεταξύ των αστερισμών. Πολλοί από αυτούς θα παίξουν και τον ρόλο διδασκάλου μεταδίδοντας τις ιδιαιτέρες εμπειρίες τους κατά την μετάβαση τους στην πέμπτη διάσταση, δίδοντας διαλέξεις και έχοντας συναντήσεις.
Ένα τρίτο μέρος θα παραμείνει μόνιμα στην θαλπωρή της Κοίλης Γης, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που ήδη αυτή προσφέρει, Ένα τέταρτο μέρος θα επιστρέψει, όταν όλα ομαλοποιηθούν, στην εξωτερική επιφάνεια. Ακόμη πολλοί θα παραμείνουν στην εξωτερική επιφάνεια και θα γίνουν εκεί πεμτοδιάστατοι, ακολουθώντας έναν βραδύτερο ρυθμό μεταμόρφωσης, επιβιώνοντας παρ όλες τις αναταράξεις και τους κινδύνους της. Ο ρυθμός αυτός (που δεν περιλαμβάνει την χρίση των θαλάμων μεταμόρφωσης), θα ξεκινάει λίγο πριν το 2012 με ορισμένα χαρακτηριστικά (όπως είναι η τηλεπαθητική ικανότητα, κλπ), και θα ολοκληρώνεται πλήρως μέχρι το 2017 με τελευταίο χαρακτηριστικό την ικανότητα του διακτινισμού. Πιστεύω ότι σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν όσοι, είτε δεν έχουν πεισθεί για τις καλές προθέσεις των εξωγήινων, είτε δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική απόφαση για την μεταμόρφωση, προσκολλημένοι στα προνόμια που τυχόν απολαμβάνουν. Υπενθυμίζω τέλος, ότι υπάρχει και ένα πέμπτο μέρος που αφορά στους σπόρους των άστρων που θα μεταφερθούν κατ ευθείαν στα διαστημόπλοια, για να γίνουν στους εκεί θαλάμους μεταμόρφωσης πεμπτοδιάστατοι, και να επιστρέψουν στη συνέχεια στους πλανήτες τους, από όπου προήλθαν όταν ενσαρκώθηκαν στην Γη, για να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους στους εκεί συνανθρώπους τους. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα της πορείας που θα ακολουθήσει ο καθένας, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο για όλους, το να μετατραπούν δηλαδή από περιορισμένης συνειδητότητας τριτοδιάστατα όντα σε πλήρους συνειδητότητας πεμτοδιάστατα. Σε ερώτηση που έκανα γιατί είναι σίγουρο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Γης θα επιλέξει την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση είναι ότι εν γένει αυτοί που βρέθηκαν στην παρούσα ενσάρκωση τους στην Γή, το είχαν ήδη επιλέξει πριν ενσαρκωθούν, να ακολουθήσουν δηλαδή την μετάβαση αυτή.
Κλείνοντας θέλω να πω ότι βρίσκεται μπροστά μας ένα θαυμάσιο μέλλον και μια ''χρυσή εποχή'' για την ανθρωπότητα, που θα πρέπει να μας γεμίζει αισιοδοξία στις δυσκολίες που περνάμε, και ότι η ακρίβεια των όσων περιγράφω σιγά-σιγά θα επιβεβαιώνεται.