Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???


Ένα νέο νομοσχέδιο πρόκειται να κατατεθεί τον Απρίλιο ώστε να ενσωματώσει διατροφική οδηγία της Ευρωπαικής ένωσης. Το εν' λόγο νομοσχέδιο πιθανολογείται ότι θα συνοδεύεται από την απαγόρευση οικιακών καλλιεργειών κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει ότι στο εξής θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν, αφού εμείς θα ελεγχόμαστε για το τι καλλιεργούμε, με τι σπόρους, αν εγκρίνεται μια τέτοια καλλιέργεια κλπ. (!!!!!!!!!!!)
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Στο σημείο αυτό να σημειώσω ότι κατά την συνήθη πρακτική όταν γίνεται γνωστό κάποιο μεγάλο θέμα που είναι ικανό να προκαλέσει αντιδράσεις, απλά αναβάλεται ο χρόνος υλοποίησης!!! Πολλά τα παραδείγματα. Μην βιαστούμε λοιπόν να ξεχάσουμε το θέμα αν δεν το δούμε στην παρούσα φάση να προχωράει. !!! Θα βρουν τον τρόπο να το επαναφέρουν!!!! Ο εφησυχασμός απαγορεύεται!!!

Τα ΜΜΕ δεν έχουν αναφέρει κάτι για το θέμα αυτό αλλά και ποτέ δεν αναφέρουν τίποτα το ουσιώδες, παρά μόνο άσχετα κυρίως θέματα που σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό. Είναι βλέπετε οι πρωταθλητές της προπαγάνδας, της αποχαύνωσης και της αποβλάκωσης. Άρα αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση.......Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.


πηγή:http://greekcitizen.pblogs.gr/2011/03/apagorefsh-oikiakwn-kalliergeiwn-kai-neos-diatrofikos-kwdikas-st.html