Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

ΚΤΗΝΗ -Πέντε ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ βίαζαν επι μία ωρα 17χρονο.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την πέμπτη 12 μαιου γύρω στις 3:30 μετά τα μεσάνυχτα 17χρονος νεαρός 'Ελληνας που γύρισε στο σπίτι του από διασκέδαση έπεσε θύμα βιασμού από 5 λαθρομετανάστες.
Ο βιασμός έγινε σε πάρκο πλησίον της Λεωφόρου Γαλατσίου στην περιοχή Γκράβα στα Πατήσια όπου έχουν σημειωθεί κατά το.
παρελθόν αρκετά κρούσματα βιασμών από αλλοδαπούς.

Τον 17χρονο βρήκε τα ξημερώματα στο πάρκο ,σε κακή κατάσταση με κατεβασμένα τα ρούχα και αιμόφυρτο ,νεαρό ζευγάρι που περνούσε από την περιοχή.
Σύμφωνα με την καταθέση του νεαρού ,που δόθηκε στους αστυνομικούς ,οι πέντε δράστες ήταν αλλοδαποί μελαμψού χρώματος ,οι οποίοι βίαζαν τον ατύχο νέο επί μια ώρα περίπου.
Ο νεαρός φέρεται να είπε ότι θα αναγνώριζε τους βιαστές του αν τους ξαναέβλεπε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ελέγχονται ένας εκ των βιαστών είναι ένας πλανόδιος λαθροπωλητής της περιοχής.
Ο βιασμός αυτός έρχεται να προστεθεί σε άλλους πολλούς ακόμη που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και οι οποίοι έχουν αποσιωπηθεί από τα ΜΜΕ.

Πηγή

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ - ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Στην Αγίου Μελετίου από το ύψος της φυλής μέχρι και την Μιχαήλ Βόδα συμπεριλαμβανομένης και της Αχαρνών συνήθως θα δείτε μια μεγάλη ομάδα λαθρομεταναστών να έχουν πιάσει τα τριγύρω πεζοδρόμια(αφγανοί). Δεν είναι πρωτότυπη ως εικόνα αλλά το τελευταίο δεκαήμερο εκτός από τα σύνηθη προβλήματα που δημιουργούν έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Ενοχλούν με πολύ άσχημο τρόπο τα παιδιά από το σχολείο που βρίσκεται δίπλα στην Καμπάνη. Ενημέρωσα την αστυνομία, μίλησα και με τους καθηγητές αλλά δεν έγινε τίποτα, προσπαθώ να κινητοποιήσω τους γείτονες αλλά εκτός το ότι οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας είναι φοβισμένοι όλοι. Ελπίζω μέσα από την σελίδα σας να δουν το θέμα κάποιοι και να κινηθούν γιατί ένας(μόνος μου) κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη.


ΚΑΙ Ο Κ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΕΙΠΕ.......
Αθήνα, 18 Μαίου 2011
Κύριοι,
Ενημερωθείτε από:
Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Ι. Αρχαίο ελληνικό δίκαιο / Παναγιώτης Ι. Κυριακόπουλος. - 2η έκδ. - Αθήνα : Σύγχρονη Εκδοτική, 2007. - 782σ. · 24x17εκ., Biscardi, Arnaldo. Αρχαίο ελληνικό δίκαιο / Μπισκάρντι Αρνάλντο · μετάφραση Παν. Δ. Δημάκη. - 5η έκδ. - Αθήνα : Παπαδήμας Δημ. Ν., 2004. - 507σ. · 21x14εκ.
Σύμφωνα με το αρχαίο ελληνικό δίκαιο η θανατική ποινή προβλεπόταν για όποιν συλλαμβάνετο σε χώρο διαβίωσης και σπουδής ανηλίκων εφ΄ όσον δεν ήταν γονεύς, κηδαιμών ή διδάσκαλος, προ της ανατολής του ηλίου και μετά τη δύση του. Φυσικά διαρκούσης της ημέρας κανείς δεν εκινείτο ανεξέλεγκτα.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός.


πηγη