Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Αυτός ο Φύλακας έχει προσληφθεί για να βοηθήσει στην πρόληψη της λαθροθηρίας γύρω από την περιοχή καταφύγιο της άγριας ζωής Lanseria, στη Νότια Αφρική. Ο τρόπος που αλληλεπιδρά με τα ζώα αυτά είναι εκπληκτικός! Τα λιοντάρια φαίνονται να ξέρουν ότι είναι εκεί για την προστασία τους και είναι προφανές ότι τον εμπιστεύονται.. Οι Ύαινες είναι συνήθως απρόσιτες και μπορεί να γίνουν πολύ άγριες. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες στο ποτάμι - είναι καταπληκτικό επειδή στα λιοντάρια δεν αρέσει καθόλου το νερό.


Αφιερωμένο για όλους τους ανθρώπους που ακόμα διατηρούν την θεώρηση ότι τα ζώα (ζω-ον) δεν έχουν νοημοσύνη ή δεν αντιλαμβάνονται τις δονήσεις της αγάπης.






































































.

ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;> > >

> >
> >
> > >
> > > Αρχίζει η εφαρμογή του τσιπ
> > στην Ελλάδα, εσύ τι θα κάνεις;
> > >
> > > http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/06/blog-post_9211.html
> > >
> > >
> > >
> >
> >

Εξαφανίστηκε ο νομος για αποζημιώσεις απο τα καρτέλ μετά τις απειλές πολυεθνικών που παρανομούν]

Η αξιότιμη κα Υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας έδωσε σήμερα 6/7/2010
συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει, ανάμεσα στα άλλα, μέτρα για την ακρίβεια.



Και πάλι δεν ανέφερε τίποτα για το νομοσχέδιο για τις αγωγές αποζημώσεων κατά των καρτέλ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (βλ. παρακάτω) η κα Κατσέλη άλλαξε γνώμη και απέσυρε πλήρως (το εξαφάνισε δηλαδή) το νομοσχέδιο που έδωσε στην δημοσιότητα στις 21/5/2010.



Στις 21-5-2010 η αξιότιμη Υπουργός κα Κατσέλη έδωσε στην δημοσιότητα το νομοσχέδιο για τις αγωγές κατά των καρτέλ (βλ. συννημένο αρχείο). Το νομοσχέδιο είναι έτοιμο προς κατάθεση στον Βουλή ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ . ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ. Το νομοσχέδιο είναι ανεξάρτητο από το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί για την αναμόρφωση του 703/77 περί Ανταγωνισμού και Επιτροπής Ανταγωνισμού.



Με το νομοσχέδιο αυτό θα ανοίξει ο δρόμος ώστε επιχειρήσεις και καταναλωτές να στραφούν κατά των εγκληματιών που παραβιάζουν επί σειρά ετών το Δίκαιο του Ανταγωνισμού και οι οποίοι ευθύνονται σε μεγάλο μέρος για την ακρίβεια και την έλλειψη ανταγωνιστηκότητας.



ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ενδεικτικά) ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ (με το που θα ψηφιστεί ο νέος Νομος θα κατατεθούν σωρεία αγωγών αποζημίωσης εναντίον των εγκληματιών αυτών)




Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ



Μεγάλη πολυεθνική στον χώρο του καφέ καταδικάστηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού το 2009 για παραβάσεις της νομοθεσίας του Ανταγωνισμού με πρόστιμο 30,000,000€. Τα συνολικά της κέρδη το διάστημα που παραβίαζε το δίκαιο του ανταγωνισμού (και για το οποίο τιμωρήθηκε) ήταν 459,000,000€. Το πρόστιμο του 2009 αποτελεί το 7% των συνολικών κερδών της εταιρείας το αντίστοιχο διάστημα. Η πολυεθνική ακόμα δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και ο διευθύνων σύμβουλος αυτής, πρόεδρος σε μεγάλη ένωση εταιρειών τροφίμων, δίνει συνεντεύξεις στις εφημερίδες για το πως θα καταπολεμηθεί η ακρίβεια.



Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ



Μεγάλη πολυεθνική στον χώρο των αναψυκτικών παραβίαζε το δίκαιο του ανταγωνισμού επί σειρά ετών και τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού το 2002. Από το 2002 έως και το 2006 δεν εφήρμοσε την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια την ελληνική δικαιοσύνη και τους έλληνες καταναλωτές. Τιμωρήθηκε για την μη εφαρμογή της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού (για την συνέχιση του εγκλήματος δηλαδή) με νέο πρόστιμο 8.662.644€.

Τα κέρδη της το διάστημα που δεν εφάρμοζε την απόφαση ήταν συνολικά 1,295,000,000€ (ένα δισεκατομμύριο διακόσια ενενήντα πέντε εκατομμύρια ευρω) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρόστιμο του 2006 αποτελεί το 0,62% των συνολικών κερδών της εταιρείας το αντίστοιχο διάστημα.

Καμία άλλη συνέπεια δεν υπάρχει ούτε για τους διευθυντές της εταιρείας ούτε για παραβάσεις άλλης νομοθεσίας (νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα). Στο ενδιάμεσο διάστημα που η εταιρεία αυτή συνέχιζε τις παράνομες πρακτικές, εξόντωνε τον ανταγωνισμό, άρα το όφελος της ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Ο ιδιοκτήτης τηςe εταιρείας αυτής (που απεκτησε μερίσματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρω τα χρόνια της παρανομίας) προ ολίγων ημερών έκανε επίθεση στο Πολιτικό σύστημα (σε εσάς δηλαδή) γιατί δεν βοηθάει τις επιχειρήσεις και επιβάλει έκτακτες εισφορές. ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Το θράσος του είναι απύθμενο και πηγάζει από την ανοχή του ελληνικού συστήματος σε εγκληματίες σαν και αυτόν. Κλέβει ασύστολα τους έλληνες καταναλωτές και θέλει να βγει και από πάνω.



ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ



Το καρτέλ που βασάνισε και βασανίζει την δική μου εταιρεία έχει «επιφανή» στελέχη.

Ένα μέλος του καρτέλ είναι σημαντικός εκδοτικός οίκος της Αγγλίας με περίφημο οικονομικό έντυπο στην κατοχή του (πρωτοστάτησε στον ανήθικο κερδοσκοπικό πόλεμο κατά της Ελλάδας). Ετήσια κέρδη ο εκδοτικός οίκος 850,000,000€. Στην Ελλάδα αφήνει μόνο 30,000€ φόρους ετησίως. Του επεβλήθει πρόστιμο 1,500,000€ από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ενω τα έτη των παρανομιών είχε κέρδη 4,000,000,000 ευρώ

Ένα μέλος του καρτέλ είναι πολύ γνωστή ελληνική εφοπλιστική οικογένεια (με σημαντικό φιλανθρωπικό έργο κατά τα άλλα) η οποία διαθέτει (μόνο από τα στοιχεία που μόνος μου συνέλεξα) 52 offshore εταιρείες (όχι εταιρείας ιδιοκτησίας πλοίων) με τις οποίες «επενδύει» σε διάφορες χώρες του κόσμου, ανάμεσα στις οποίες και στην Ελλάδα (ακίνητα και συμμετοχές σε εταιρείες). Όλα τα κέρδη πάνε στην Λιβερία και στα Channel Islands. Στην Ελλάδα διαθέτει εταιρεία διαχείρισης των επενδύσεων της οικογενείας σε ακίνητα (αξίας άνω των 100,000,000€ επενδύσεις). Η εταιρεία αυτή έχει ετησίως ζημιές 50,000€ και ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ (εκατοντάδων εκατομυρίων ευρώ) ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ.

Άλλο μέλος του καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου είναι Ισραηλινή εκδοτική εταιρεία, με έδρα ένα λογιστικό γραφείο στην Ολλανδία και πληρωτέους φόρους στην Ελλάδα ετησίως γύρω στα 50,000€ μόνο. Τα υπερκέρδη των εκατομμυρίων ευρω κατευθύνονται επίσης σε φορολογικούς παραδείσους.





ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η κα ΚΑΤΣΕΛΗ



Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας



Με εκτίμηση

Φλωράς Γιώργος, Βιβλιοπωλεία Φλωράς

Θύμα των καρτέλ και της αδράνειας της Πολιτείας να λάβει μέτρα κατά των εγκληματιών αυτών

Δεληγιώργη 55-59

10437 Αθήνα

τηλ. 2105232621



ΠΗΓΗ http://www.stopcartel.info/bin/user/print.php?aid=3379

Ολόκληρο το video για τη μετάφραση του μνημονίου. Παρακολουθήστε τις λεπτομέρειες που προκύπτουν από την ακριβή μετάφραση του Αγγλικού κειμένου και μετά θα κοιτάτε με άλλο τρόπο τα μικρά παιδιά στα μάτια…

http://pressingnewsgr.blogspot.com/2010/07/video.html

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ... !!!!!!

http://prezatv.blogspot.com/2010/07/blog-post_9029.html