Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η αληθινή ιστορία ενός ατυχήματος...διαδώστε το video..

ΒΕΝΤΕΤΑ!!!1

http://www.youtube.com/watch?v=_V9BTolrB7Y

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΡΗΤΗ!!!!!!!

ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕΡΟΣ 2

ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕΡΟΣ1

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?????

"Υπάρχει σύνταγμα;;;"


"«...Η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην περικοπή τουλάχιστον 253 φαρμάκων και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων προκειμένου να εξοικονομήσει 300 εκατ. ευρώ, που φαίνεται ότι κατέβαλαν το 2009 τα ασφαλιστικά ταμεία για την κάλυψή τους.
Πρόκειται για γνωστά φάρμακα όπως η Ασπιρίνη, το Depon, το Ρanadol, το Salospir, το Αpotel, το...

σιρόπι Βisolvon, το αντιισταμινικό Fenistil, το Lonarid, τα αντιόξινα (χορηγούνται σε παθήσεις του πεπτικού συστήματος) Μaalox και Simeco κ.ά. Στο εξής θα πρέπει οι ίδιοι οι συνταξιούχοι και οι ασφαλισμένοι να αγοράζουν το φάρμακο ακόμη και αν έχουν συνταγή γιατρού».

Αυτή είναι η είδηση.

Και η πραγματικότητα: Ένας ασφαλισμένος,εργαζόμενος ή συνταξιούχος, πληρώνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εισφορές ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ προκειμένου να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την οποία ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ η Πολιτεία να του παρέχει. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι συνταξιούχος, που σημαίνει ότι και πλήρωνε επί σειρά ετών τις εισφορές του, ακόμα πληρώνει και ότι τώρα έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη από τα φάρμακά του.

Με ποιο δικαίωμα λοιπόν έρχεται τώρα ο ή η κάθε καλοβολεμένη (ος) υπουργίσκος και με μία απόφαση του τύπου «αποφασίζομεν και διαττάσσομεν» καταδικάζει αυτούς τους ανθρώπους να μην έχουν δικαίωμα ούτε σε παυσίπονα φάρμακα???

Με την εξουσία που τους έδωσε αυτός ο κόσμος που τώρα βάζουν στο περιθώριο, αυτούς που τους εξέλεξαν, όλους αυτούς τους οποίους ξεγέλασαν για να τους αποσπάσουν την ψήφο τους.

Το έγκλημα δεν είναι μόνο αυτό. Έγκλημα κάνουν και αυτοί που όντας Συνταγματολόγοι, μέλη της Κυβέρνησης, συναινούν και συμβάλλουν στη καταπάτηση του καταστατικού χάρτη της χώρας ενεργούντες παράνομα, αφού έπρεπε από την ιδιότητά τους και μόνο, να γνωρίζουν αυτά που προβλέπει το Σύνταγμα :

Άρθρο 2

Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Άρθρο 5

Παρ. 5.Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας.

Βέβαια θα πρέπει να αναλογιστούμε αν όλοι αυτοί που δηλώνουν «σοσιαλιστές» γνωρίζουν την έννοια της λέξης πρώτον και δεύτερον αν γνωρίζουν τους Νόμους τους οποίους ορκίστηκαν να τηρούν.

Όσο για τα ΜΜΕ, αυτά δεν ασχολούνται με τέτοια επουσιώδη πράγματα. Έχουν άλλα πιο σοβαρά θέματα να μας σερβίρουν: Τις μίζες του Μαντέλη και των άλλων, τη Eurovision, τις πορνοστάρ της εποχής μας και τόσα άλλα αποπροσανατολιστικά. Εκτελούν βλέπετε και αυτά «διατεταγμένη υπηρεσία».

Τουλάχιστον έχουν καταλάβει ότι το καζάνι «βράζει»??"