Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....



Η Pravda με πρόσφατο δημοσίευμά της αποκαλύπτει ανακοίνωση του ερευνητικού προγράμματος SETI σχετικά με τρία γιγαντιαία ΑΤΙΑ που διαγράφουν πορεία προς τη Γη.
Το μεγαλύτερο από αυτά είναι πλάτους 240 χιλιομέτρων. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται πέριξ της τροχιάς του Πλούτωνα και εντοπίστηκαν από το HAARP.
Σύμφωνα με τους επιστημονες του SETI πρόκειται για εξωγήινα διαστημόπλοια, τα οποία θα γίνουν ορατά από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα αγγίξουν την τροχιά του Άρεως. Η Αμερικανική κυβέρνηση σύμφωνα με τις αναφορές είναι ενημερωμένη σχετικά με το επερχόμενο γεγονός. Τα διαστημόπλοια θα φτάσουν στην Γη το Δεκέμβριο του 2012! Έως τότε έχουμε χρόνο να διαπιστώσουμε για ποιό λόγο δημοσίευμα τόσο αξιόπιστης εφημερίδος παραμένει ασχολίαστο από τον διεθνή τύπο. Το χαρακτηρισμένο "ανεξάρτητο" πρόγραμμα SETI δεν έχει (ακόμη) διαψεύσει ,μα μήτε επιβεβαιώνει τα ανωτέρω. Οφείλουμε να αναφέρουμε το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις pyles περί φάρσας. Η NASA τηρεί σιγή ιχθύος ενώ τα ΜΜΕ ποιούν την νήσσαν ή απλά αναδημοσιεύουν τα γραφόμενα της Pravda.

Δεν υπάρχουν σχόλια: